| TUBA BÜYÜKÜSTÜN | |
|
+5De[Mİ]LeY ashley*şevval ashleycrazygirl ashley-tisdale ashley*mine 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ashley*mine MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 666 Kayıt tarihi : 08/02/08 Nerden : Ashley T. V e Aslı E. severler şehrinden
| Konu: TUBA BÜYÜKÜSTÜN C.tesi Şub. 16, 2008 1:49 pm | |
| herşey buraya flood yapmadan | |
|
| |
ashley-tisdale MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 1037 Kayıt tarihi : 05/03/08 Nerden : Miley_Ashley_Fanları_Diyarı
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Ptsi Mart 17, 2008 9:41 pm | |
| Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken reklam filmlerinde rol aldı. Yönetmen Tomris Giritlioğlu ile tanıştıktan sonra oyunculuğa başladı. Sultan Makamı adlı dizinin son dört bölümünde rol aldı. 2004 yılında Çağan Irmak'ın yönettiği Çemberimde Gül Oya adlı dizideki Zarife rolüyle büyük çıkış yakaladı. Aynı yıl Cemal Şan'ın yönettiği Gülizar adlı televizyon filminde Şevket Çoruh ve Yetkin Dikinciler'le başrolü paylaştı. 2005'de yine Çağan Irmak'ın yönettiği Babam ve Oğlum adlı filmde Sadık'ın karısını oynadı. | |
|
| |
ashley*mine MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 666 Kayıt tarihi : 08/02/08 Nerden : Ashley T. V e Aslı E. severler şehrinden
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Salı Mart 18, 2008 4:46 pm | |
| | |
|
| |
ashley-tisdale MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 1037 Kayıt tarihi : 05/03/08 Nerden : Miley_Ashley_Fanları_Diyarı
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Salı Mart 18, 2008 8:10 pm | |
| | |
|
| |
ashleycrazygirl ASHLEY-AŞIĞI
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN C.tesi Mart 22, 2008 9:44 pm | |
| | |
|
| |
ashley*şevval YENİ-ASHLEY-KOLİK
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Cuma Nis. 11, 2008 8:47 pm | |
| | |
|
| |
ashley*mine MODERATÖR
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN C.tesi Nis. 12, 2008 1:18 am | |
| bencede | |
|
| |
De[Mİ]LeY ASHLEY-MANYAĞI
Mesaj Sayısı : 714 Kayıt tarihi : 15/02/08 Yaş : 30 Nerden : Ashley,Vanessa,Mileynin Kalbinden
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Paz Nis. 20, 2008 12:34 pm | |
| | |
|
| |
yaprak ASHLEY-AŞIĞI
Mesaj Sayısı : 214 Kayıt tarihi : 03/02/08 Nerden : ashley dünyasından
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Paz Nis. 20, 2008 2:34 pm | |
| hee bu kız aside oynamıştı ben bu kızın yaptığı rolleri çok beğeniyom bilgiler için saolun | |
|
| |
ashley-britney ASHLEY-AŞIĞI
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Paz Nis. 20, 2008 4:10 pm | |
| ben seviyorum bu kızı güzel bir kız bende katkıda bulunucam ben bir röportajını ve resimlerini eklicem "Çemberimde Gül Oya"nın saf, hüzünlü güzel Zarife'si Tuba Büyüküstün, bu sezon yine iddialı bir diziyle, yine Kanal D'de ekrana geliyor. Tedirgin, utangaç Zarife'nin aksine; zengin, tekstilci bir ailenin iyi eğitim almış kostüm tasarımcısı kızını oynuyor bu kez. Ve kendi deyimiyle dizide, "Kendini farklı hissettirecek birini" arıyor. - Farklı hissettirmek durumu nedir? Kelimelere dökülebilir bir şey mi? Bir repliğimden cevap vereyim size: "Bir şey arıyorum ama nasıl bir duygu bilmiyorum. Onu bulursam ayaklarım tavana mı vuracak, ondan da emin değilim..." - Gerçek yaşamda buldunuz mu aradığınızı? Sanırım hayır. Yani tavana vurduysa bile, sonradan düştü. - 'Çemberimde Gül Oya'da çok naif, baskılardan bunalmış, aşka da güvenemeyen bir kızı, Zarife'yi oynuyordunuz? Siz nasılsınız? Ben de öyleyim aslında. Çok inanmak, çok güvenmek isteyen biriyim. Aşk, benim için hayatımın en önemli noktası. Parayla, işle ilgili yetinecek bir noktam vardır; ama aşk konusunda yetinmem. Bir şey ya vardır, ya yoktur. Olacaksa da tam olmalıdır. En üst seviyede yaşayamazsam, bilerek öldürürüm o aşkı. Aşıksam, ama doymuyorsam tüketirim. Beş duyu organımla hissedilmek ve sevilmek isterim. Eksik hissedersem, mutsuz olmaya başlıyorum. Sanki bilerek karşımdaki insanı tüketmeye ve yormaya başlıyorum. - Sizce, aşkı tüm duyu organlarıyla hissettirebilecek bir erkek kaldı mı? Evet. Kalmadı. Yaşatmadıkları noktada ben yokum zaten. - Tüketme aşamasına gelmeden nasıl yaşıyorsunuz ya da neler yaşattılar şimdiye kadar? Benim ilişkilerim genelde şu şekilde gelişiyor: Karşımdaki adam yaklaştıkça, ben de yaklaşıyorum. Ama iki adım uzaklaşırsa, ben on adım uzaklaşıyorum. Beraber olduğum insanların anlattıklarına göre, ben diğer kadınlardan daha fazla şey bekliyorum erkeklerden. Israrlıyım bu konuda. Şimdiye kadar bir erkeğe hiç teklif yapmadım. Benim için erkek ve kadının yeri ayrıdır. Uniseks olmak bana göre değil. Ne kadar istesem bile teklif eden ben olmam. Neyse, bir şekilde ilişki başlıyor ve bir noktaya geldiğinde erkek duruveriyor. O durduktan sonra, "Hadi" şeklinde canlandırma çalışmalarım oluyor. Ama baktım ki hiçbir şey değişmiyor, ben gidiyorum. Bu kararı verdiğim zaman da adam tam istediğim gibi bir formatta karşıma geliyor. | |
|
| |
yaprak ASHLEY-AŞIĞI
Mesaj Sayısı : 214 Kayıt tarihi : 03/02/08 Nerden : ashley dünyasından
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Paz Nis. 20, 2008 4:27 pm | |
| ellerine sağlık sena çok güzeller
En son yaprak tarafından Paz Nis. 20, 2008 4:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Paz Nis. 20, 2008 4:28 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Paz Nis. 20, 2008 4:30 pm | |
| - yaprak demiş ki:
- ellerine sağlık sena abla çok güzeller
bişey değil varya tam ben resimleri atarken sen yazdın bana bir yazı geldi siz tam mesajı yollarken yeni mesaj geldi gibi | |
|
| |
ashley*mine MODERATÖR
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Salı Nis. 22, 2008 1:23 am | |
| | |
|
| |
De[Mİ]LeY ASHLEY-MANYAĞI
Mesaj Sayısı : 714 Kayıt tarihi : 15/02/08 Yaş : 30 Nerden : Ashley,Vanessa,Mileynin Kalbinden
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Salı Nis. 22, 2008 5:44 pm | |
| Özge Özberk ten güzel olmasın güzel | |
|
| |
ashley-tisdale MODERATÖR
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Salı Nis. 22, 2008 8:57 pm | |
| | |
|
| |
ashley-tisdale MODERATÖR
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Perş. Mayıs 01, 2008 6:40 pm | |
| - AsHlEy KoLiK MeLiKe demiş ki:
- saol Alara
önemli değil cnm geç oldu biraz ama | |
|
| |
burcubrit ASHLEY-MANYAĞI
| Konu: Geri: TUBA BÜYÜKÜSTÜN Cuma Mayıs 02, 2008 8:53 pm | |
| | |
|
| |
ashley*tisdale ASHLEY-AŞIĞI